مقاله قهوه

مشاهده پیش نمایش

Report Abuse
12,000تومان
12فروش موفق
محصول مورد تایید است
محصول ویژه است
محصول دارای هدیه می باشد
امتیاز محصول
bitahb
12 فروش

این مقاله قهوه دربارهٔ نوشیدنی  است. برای دانه‌های تولیدکنندهٔ این نوشیدنی، دانه آن را ببینید. برای گیاه تولیدکنندهٔ این دانه‌ها، قهوه (گیاه) را ببینید. برای کاربردهای دیگر،  (ابهام‌زدایی) را ببینید.

قَهوه، گونه‌ای نوشیدنی رایج است که از دانه‌های بوداده و آسیاب‌شدهٔ آنرا به‌دست می‌آید. گیاه قهوه بومی مناطق نیمه‌گرمسیری آمریکا و برخی از جنوب آسیا و جنوب شرق آسیا است هنگام رسیدن میوهٔ گیاه قهوه، دانه‌ها را برداشت و فرآوری می‌کنند. دانه‌های  خشک‌شده به درجات مختلف برشته می‌شوند، بسته به عطر و طعم موردنظر، درجه‌بندی‌های پخت گوناگونی برای این محصول درنظر گرفته شده. قهوه کمی اسیدی است و به‌علت داشتن کافئین بالا، یک ماده محرک است.

واژه‌شناسی

از میوه تا گیاه

عربی شدهٔ واژهٔ کفا یا کافا است که در اصل نام منطقه و شهری در جنوب غربی اتیوپی است که گیاه قهوه در نخست در آنجا یافت شده‌است، فرهنگ‌نویسان عرب می‌گویند واژهٔ قهوه در اصل نام گونه‌ای شراب بوده‌است که سپس نام این نوشیدنی شده و همچنین می‌گویند ریشهٔ این واژه، فعلِ «قها» (تلفظ: qahā) به‌معنی بی‌اشتها بودن است؛ زیرا در گذشته تصور بر این بود که این مایع باعث بی‌اشتهایی می‌شود.

این واژه  هم‌چنین از راه زبان ترکی به زبان‌های اروپایی راه یافته‌است.

چندین دلیل دیگر برای نامگذاری  آورده شده که یکی از مشهورترین‌های آن این است که این واژه از یک زبان اتیوپیایی یا یک زبان آفریقایی دیگر گرفته شده باشد و در اصل نام منطقه‌ای به نام کفا در جنوب‌غربی اتیوپی بوده‌است. گمان می‌رود که گیاه نخست آن جا یافت شده، در ضمن مردم آن منطقه به این گیاه بون می‌گویند.

مقاله  را از فایل تب دانلود کنید.

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “مقاله قهوه”

محصولات مرتبط با این محصول

خوشه بندی مبتنی بر پروتکل چند مسیره برای شبکه های حسگر بی سیم

خوشه بندی مبتنی بر پروتکل چند مسیره برای شبکه های حسگر بی سیم تعداد صفحات: 9

12 فروش 12,000تومان

مدلسازی عددی پدیده ضربه قوچ با استفاده از یک مدل اندرکنش سیال – سازه

مدلسازی عددی پدیده ضربه قوچ با استفاده از یک مدل اندرکنش سیال – سازه تعداد صفحات: 9

12 فروش 12,000تومان

مدلی برای ارتباط کیفیت حسی در زنجیره فرآوری غذای دریایی

مدلی برای ارتباط کیفیت حسی در زنجیره فرآوری غذای دریایی تعداد صفحات: 10  

12 فروش 12,000تومان

تغییر ساحل به علت افزایش سطح دریا و فروپاشی زمین ناشی از افزایش موج انتقال از طریق موج شکن آب زیرزمینی

تغییر ساحل به علت افزایش سطح دریا و فروپاشی زمین ناشی از افزایش موج انتقال از طریق موج شکن آب […]

12 فروش 3,000تومان