مدلی برای ارتباط کیفیت حسی در زنجیره فرآوری غذای دریایی

مشاهده پیش نمایش

Report Abuse
12,000تومان
12فروش موفق
محصول مورد تایید است
محصول ویژه است
محصول دارای هدیه می باشد
امتیاز محصول
bitahb
12 فروش

مدلی برای ارتباط کیفیت حسی در زنجیره فرآوری غذای دریایی

تعداد صفحات: 10

 

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “مدلی برای ارتباط کیفیت حسی در زنجیره فرآوری غذای دریایی”

محصولات مرتبط با این محصول

تدوین چهارچوب مفهومی حفاظت و بازآفرینی یکپارچه در بافتهای فرهنگی – تاریخی

تدوین چهارچوب مفهومی حفاظت و بازآفرینی یکپارچه در بافتهای فرهنگی – تاریخی نویسنده: پیروز حناچی و دیگران تعداد صفحات: 12

12 فروش 3,000تومان

بازنگری پلان و تزیینات مقبره ارسلان جاذب و میل ایاز در دوره غزنوی

بازنگری پلان و تزیینات مقبره ارسلان جاذب و میل ایاز در دوره غزنوی نویسنده: نجمه موسی تبار و دیگران تعداد […]

12 فروش 3,000تومان

حسگرها

راجع به سنسور در فایل تب بیشتر بدانید.  یا حسگرها  زبان انگلیسی: Sensor ابزاری است که به یک محرک فیزیکی خاص […]

12 فروش 12,000تومان

مقاله اهمیت تجارت ابریشم در زمان صفویه

مقاله اهمیت تجارت ابریشم در زمان صفویه

12 فروش 3,000تومان