برای فرستادن دیدگاه، باید وارد شده باشید.

پیشرفت های اخیر در روش ها و فنون تعیین کیفیت تازگی و ارزیابی ماهی و فیله ماهی یک مقاله مروری […]

ارزيابی احتمالاتی منحنی های شكنندگی لرزه ای برای سكوی ثابت فلزی با در نظر گرفتن ناپايداری ديناميكی تعداد صفحات: 18 […]

مدلی برای ارتباط کیفیت حسی در زنجیره فرآوری غذای دریایی تعداد صفحات: 10

ابعاد صندلی و اختلالات اسکلتی ،اختلالات اسکلتی – عضلانی شایعترین و پرهزینه ترین صدمات شغلی محسوب می شود این […]
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.