مقاله واکاوی مولفه های بازشناخت اصالت در حفاظت میراث فرهنگی
برای فرستادن دیدگاه، باید وارد شده باشید.
اثرات تیمار موم بر روی کیفیت و فیزیولوژی پس از برداشت میوه اناناس در سردخانه تعداد صفحات: 18
مدیریت زنجیره ای تهیه و تولید در بازارهای نوظهور تعداد صفحات: 8
بررسی تجربی حوادث ضربه موج در عرشه بر روی یک مدل TLP تعداد صفحات: 35
بهینه سازی تولید بیودیزل از روغن تصفیه شده پنبه دانه و بررسی خصوصیات آن تعداد صفحات: 17
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.